Voormalig pand Auto van Wijngaarden tijdelijk verhuurd

27 juni 2019
Voormalig pand Auto van Wijngaarden tijdelijk verhuurd

PAPENDRECHT - Het pand waar voorheen de Mitsubishidealer van Auto Van Wijngaarden was gevestigd, is nu verhuurd aan een andere autodealer. Het gaat om CAN Exclusive, een dealer in exclusieve tweedehands auto's. Op de foto is te zien dat er al een aantal fraaie auto's in de showroom staan. De buitenkant van het pand werd gisteren voorzien van een nieuwe verflaag.

Het andere pand van Auto van Wijngaarden, waar voorheen de Renaultdealer was gevestigd, staat nog leeg en is eventueel ook tijdelijk te huur.

Eigenaar Gert van Wijngaarden legt uit:"Het kan nog wel even duren voordat het plan om hier appartementen te bouwen wordt goedgekeurd en de bestemmingswijziging rond is. Vandaar dat we nu tijdelijk de ruimte hebben verhuurd aan een ander bedrijf. De huurder weet dat de huurovereenkomst mogelijk op korte termijn opgezegd kan worden."

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.