Feestelijke opening buitenbad

13 mei 2019
Feestelijke opening buitenbad

PAPENDRECHT - Het buitenbad van Sportcentrum Papendrecht is zaterdag 11 mei om 11.00 uur feestelijk geopend door wethouder Pieter Paans en Nederlands zwemkampioen Thomas Verhoeven.

Na het openingswoord van de wethouder, nam Thomas Verhoeven de eerste duik in het buitenbad. De Nederlands Kampioen diverse zwemslagen zal deze zomer vaker in het zwembad te vinden zijn. Deze zomer is hij ook werkzaam als oproepkracht.

Het zomerseizoen 2019 loopt van zaterdag 11 mei tot en met zondag 8 september. In de periode van 15 juli tot en met 1 september  is het buitenbad de gehele dag geopend. Maandag t/m Vrijdag  07.00 – 20.00 uur en Zaterdag en Zondag  10.00 – 17.00 uur.

In de weken daarvoor en daarna gelden aangepaste openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag  van 07.00 – 10.00 uur en 15.00 – 20.00 uur
(op woensdag/vrijdag vanaf 12.00 uur)
Zaterdag en Zondag van 10.00 – 17.00 uur
De openingstijden kunnen soms afwijken in verband met de weersomstandigheden. Houdt daarom altijd de facebookpagina van het sportcentrum in de gaten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.