Nieuwe naam Jeugd- en jongerenwerk: Suppord

14 december 2018
Nieuwe naam Jeugd- en jongerenwerk: Suppord

PAPENDRECHT - Donderdag 13 december maakte wethouder Pieter Paans de nieuwe naam bekend van het jeugd- en jongerenwerk Papendrecht: Suppord. Enkele jongeren onthulden het nieuwe logo.

De naam is tot stand gekomen na een oproep van het jeugd en jongerenwerk, onder kinderen en jongeren om ideeën voor een nieuwe naam in te sturen. Sander Heideveld heeft de naam Suppord bedacht. Op de vraag hoe hij op deze naam gekomen is antwoordde hij: "Ik kom al vanaf mijn 12e bij het jongerenwerk, en ben hier altijd erg gesteund bij het maken van mijn  muziek, en daarom heb ik voor Suppord gekozen. Suppord wordt met een D op het eind geschreven omdat er dan ppd (Papendrecht) in het woord voorkomt." Als beloning ontvangt hij een studiocursus 'Produceren voor gevorderden'.

Het logo is ontworpen tijdens een talentontwikkelingproject van het jongerenwerk. Drie dames hebben met ondersteuning van een professionele vormgever het logo ontworpen. Melissa Markesteijn, Lisa van den Berg en Cynthia Bonsen hebben toegelicht hoe ze tot dit logo gekomen zijn: "Het lettertype is zelf ontworpen, de stijgende lijnen tussen de letters staan voor vooruitgang en positiviteit. Ook de kleur geel staat voor positiviteit. En dit is een mooi contrast op zwart. De punt op het eind staat voor daadkracht."

Wethouder Pieter Paans is erg enthousiast dat de jongeren zelf hun creativiteit en ideeën hebben laten zien en hij is erg blij met de inzet die deze Papendrechtse jongeren tonen en getoond hebben. Hij is dan ook erg  enthousiast en trots op het eindresultaat.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.