Willeke Alberti en Veth Propulsion bezorgen ouderen een fijne kerstavond

20 december 2017
Willeke Alberti en Veth Propulsion bezorgen ouderen een fijne kerstavond

PAPENDRECHT - Veth Propulsion heeft een bijzonder cadeau geregeld voor de ouderen in Papendrecht. Op 19 december jongstleden heeft Willeke Alberti twee maal opgetreden voor bewoners van Woonzorgcentrum de Markt, De Wieken en Zorgcentrum de Waalburcht, waar het optreden ook heeft plaatsgevonden.

“Muziek is heel belangrijk voor ouderen, muziek ontspant en biedt de mensen een welkome afleiding in hun dagelijkse leven”, zegt Ellen Veth, de organisator. “Willeke betrekt de mensen in haar muzikale wereld, praat met de mensen, en maakt ze aan het lachen, zodat ze alle vervelende dingen even helemaal kunnen vergeten.”

Door de sponsoring van Veth Propulsion hebben niet alleen de bewoners een onvergetelijke middag maar Willeke Alberti doneert ook een gedeelte van haar gage aan haar foundation; de Willeke Alberti Foundation. Deze foundation is gericht op het verbeteren van het welzijn van ouderen en mensen met een lichamelijk of geestelijke beperking.

De reacties van de zorgcentra en de ouderen waren zo positief en dankbaar. “En dat is uiteindelijk waar je het allemaal voor doet. Zeker met kerst mogen we onze ouderen niet overslaan”, aldus Ellen Veth.

Bron foto's: Veth Propulsion.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.