PKC na thriller tegen TOP kampioen van Nederland

11 april 2015
PKC na thriller tegen TOP kampioen van Nederland

PAPENDRECHT - PKC heeft voor de vijftiende keer de landstitel veroverd. In een met 10.000 toeschouwers volgepakt Ahoy werd TOP met 22-21 verslagen.      

In de vlotte opening was het vooral een duel tussen Richard Kunst (PKC) en Mick Snel (TOP). De aanvalsleiders hadden op de stand 8-8 beiden zes keer gescoord. TOP maakte in die opening meer indruk, speelde onbevangen en stond steeds aan de goede kant van de score.            
                                        
Bij TOP kwam ook het tweede aanvalsvak daarna op stoom. De Sassenheimers liepen uit naar 10-14. Het favoriete PKC gooide daarop alle schroom van zich af en kwam nog voor de rust, vooral dankzij Laurens Leeuwenhoek, tot 14-15 terug.
 
Niet de scherpste foto's, wél het Moment Suprème:
 
Nog zes seconden speeltijd... Johannis Schot gooit en... scoort  (maar... waar is de bal... precies in de korf!?)
 
 
 
PKC-er Johannis Schot kijkt nog even naar de korf.... ja, de bal ging er écht in, 22-21!
 
Foto rechtsboven: Leo van Andel
 
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.