Onafhankelijk Papendrecht niet blij met verhuizing bibliotheek

19 juni 2017
Onafhankelijk Papendrecht niet blij met verhuizing bibliotheek

PAPENDRECHT - De politieke partij Onafhankelijk Papendrecht zou liever zien dat de bibliotheek op de huidige locatie gevestigd blijft. Zij stuurde het volgende bericht:

"Naar verluidt zou de verhuizing van de bibliotheek naar de tijdelijke locatie (Den Briel) aan verhuis- en inrichtingskosten een bedrag belopen van ongeveer € 600.000,--. Dit bedrag (gemeenschapsgeld) hoeft niet te worden uitgegeven als de bibliotheek op de huidige locatie aan de Markt gevestigd zou blijven. De fractie van Onafhankelijk Papendrecht is geen voorstander van verhuizing van de bibliotheek."

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.