Kinderboerderij de Papenhoeve sinds zaterdag 14 januari weer open voor publiek

16 januari 2017
Kinderboerderij de Papenhoeve sinds zaterdag 14 januari weer open voor publiek

PAPENDRECHT - Sinds zaterdag 14 januari is de Kinderboerderij weer open. Zaterdag 21 januari wil de Papenhoeve deze heropening vieren. Voor kinderen t/m 12 jaar is er die dag gratis warme chocolademelk met wat lekkers erbij.

Ook de dieren hebben de aandacht van al het bezoek gemist, dus ook voor hen gaat men zorgen voor voldoende knuffelmogelijkheden.

Dit nadat de kinderboerderij november 2016 moest sluiten in verband met maatregelen betreffende de vogelgriep. Deze maatregelen zijn nog steeds van kracht maar door enkele aanpassingen op de boerderij is het toch weer mogelijk om veilig bezoekers te ontvangen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.