NVWA zoekt gidsen voor uitvoering basischoolprogramma's

27 januari 2016
NVWA zoekt gidsen voor uitvoering basischoolprogramma's

PAPENDRECHT - Op de website van de Natuur- en Vogelwacht 'De Alblasserwaard' vonden we het volgende berichtje: "Het aantal kinderen dat een bezoek brengt aan de NVWA neemt nog steeds gestaag toe. Van ongeveer 750 in 2012 naar iets meer dan 2000 in 2015. De kinderen komen met school, tijdens de vakantie, met de Buiten Schoolse Opvang en soms gaan we ook nog naar hen toe. Heel leuk allemaal.

Alleen het aantal gidsen, die deze activiteiten begeleidt, is de afgelopen tijd slechts gestegen van 6 naar 8. En de NVWA is altijd met twee gidsen aanwezig bij de activiteiten. U kunt zich voorstellen dat er veel gegidst wordt door de gidsen. Geen probleem want iedereen vindt het hartstikke leuk, maar de gidsen willen ook nog op vakantie.

De NVWA is dus hard op zoek naar mensen die mee willen helpen bij de uitvoering van de basisschoolprogramma’s en andere kinderactiviteiten. Om goed voorbereid te zijn, geeft de NVWA een cursus Natuurbegeleider. Deze start op dinsdagavond 15 maart. De cursus bestaat uit 6 dinsdagavonden  van 19.30-21.30 uur en drie zaterdagochtenden van 09.30-12.00 uur.`

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.