Uitnodiging KNVB voor 3 spelers D1 van VV Papendrecht

22 oktober 2014 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT -  Maar liefst 3 spelers van VV Papendrecht D1 hebben een uitnodiging ontvangen van de KNVB voor de (voorlopige) trainingsgroep jongens onder 12 jaar Werkgebied Midden. De selectieactiviteit bestaat uit een tweetal trainingen.

Op maandag 27 oktober en maandag 3 november zullen Twan Lokenberg, Mauro Tent en Gyan de Regt de trainingen volgen van de KNVB. Deze vinden plaats bij Sportvereniging Capelle, op het Mandenmakers Sportpark in het Brabantse Sprang-Capelle, gemeente Waalwijk.

Wij wensen Twan, Mauro en Gyan veel succes en plezier met de trainingen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.