Wethouder Joke Reuwer-Verheij en Burgemeester Kees de Bruin brengen bezoek aan 20-jarige PCOB

23 mei 2014 door Hennie van der Zouw
Wethouder Joke Reuwer-Verheij en Burgemeester Kees de Bruin brengen bezoek aan 20-jarige PCOB

PAPENDRECHT - Op donderdag 22 mei 2014 vierde de PCOB afdeling Papendrecht haar 20 jarig bestaan. De PCOB is al meer dan 50 jaar een van de grootste maatschappelijke organisaties voor senioren. de leden zijn verspreid door heel Nederland en verenigd in 346 lokale PCOB-Afdelingen, waarvan Papendrecht dus afgelopen donderdag een feestje vierde.

Wethouder Joke Reuwer-Verheij bracht donderdag samen met Burgemeester Kees de Bruin een bezoek aan deze feestelijke bijeenkomst van PCOB afdeling Papendrecht in de Elimkerk.

Voor meer informatie, zie de website van de PCOB-Papendrecht.

Foto: Joke Reuwer-Verheij.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.