Twee mannen op gestolen motor aangehouden

12 juni 2013 door Pieter van den Berg
Twee mannen op gestolen motor aangehouden

PAPENDRECHT - Een oplettende Papendrechter belde de politie toen hij zag dat de opzittenden van drie motoren zich verdacht gedroegen in de omgeving van de Blankvoorn op woensdag rond 03:55 uur. Na een achtervolging hebben politieagenten twee mannen aangehouden. De motor waarop zij reden bleek eerder die nacht te zijn gestolen.

Toen agenten poolshoogte kwamen nemen zagen ze drie motoren hard wegrijden. Tijdens de achtervolging ging een van de motoren onderuit in de groenstrook tussen de N3 en het naastgelegen fietspad. De motorrijder reed met hoge snelheid op het fietspad en probeerde de rijbaan van de N3 op te rijden. Toen de twee opzittenden ten val kwamen probeerden ze nog te voet te vluchten, maar ze konden snel worden gearresteerd. De twee andere motoren, beiden met eveneens twee opzittenden, wisten te ontkomen.

Al snel bleek dat de motor van het aangehouden tweetal kort daarvoor gestolen was in de A.C.W. Staringstraat in Dordrecht. Het duo, Dordtenaren van 17 en 18 jaar oud, zit ingesloten en wordt verhoord.

Foto: Pieter van den Berg

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.