Geslaagden CSG De Lage Waard

19 juni 2010 door Ad van Herk
Geslaagden CSG De Lage Waard

PAPENDRECHT -Lasdiploma Booglassen met beklede elektroden
Alblasserdam: R. Boelens, N. Ruitenberg, R.R.A. Schook, Dordrecht: K. Dekker, M.A. Pels, 's Gravendeel: C.A.M. Sassenburg, Papendrecht: J.S. Bakker, L. van den Beemt, D. Visser, Ooltgensplaat: J. Veen, Oud-Alblas: H.C. van der Burgh

VMBO Basisberoepsgerichte Leerweg
Alblasserdam: Lars van Acquooy, Jeremy Bakker, Cihan Bulgur, Lars van der Burg, Kim Douw, Remco van der Giessen, Gerwin Kassels, Tessa Leeuwis, José Lopez Reyes, Dave Luthart, Jack Montham, Jasmin Norder, Niels Ruitenberg, Wilma Saarberg, Joyce Slagboom, Janine van Weert, Mike Zwartbol, Dordrecht: Christian de Gier, Joshua van Kuijen, Kimberley Mac-Intosch, Erik Oevering, Maarten Pels, Nieuw-Lekkerland: Ruben Priester, Richard van Vliet, Mir Akbar Ziai, Oud-Alblas: Christiaan van der Burgh, Bryan Jongeneel, Alwin Kusters, Roy de Visser, Papendrecht: Tessa Alblas, Mohammed El Allach, John Bakker, Nienke van der Giessen, Wendy van de Graaf, Mimouna Guerrouj, Aynay Hamadto, Cynthia Hardam, Petra de Jong, Samantha Kleinjan, Adriaan Korteland, Tara Nitschelm, Kevin van Oosten, Silvana Posno, Jasper Salentijn, Kimberly Sonneveld, Stacey Walgers, 's-Gravendeel: Florian Sassenburg, Sliedrecht: Patricia de Kock, Monica Saltos Perlaza

VMBO Basisberoepsgerichte Leerweg - Leerwerktraject
Alblasserdam: Sam Buwalda, Melanie Dekker, Manon van der Gun, Robbin Schook, Thomas Tukker, Sander Vos, Burçin Yilmaz, Dordrecht: Kyra  van Prooijen, Michelle Vlot, Hendrik-ido-Ambacht: Denice Schot, Nieuw-Lekkerland: Michel Brouwers, Dylan Madronal Munoz, Papendrecht: Farzana Hamerslag, Mariska Hardam, Jordy de Knecht, Melissa Letter, Tom Lodder

Hoger Algemeen Voortgezet Onderwijs

Alblasserdam: Jelle Borsje, Thomas van den Bosch, Vivianne van den Broek, Joris Deelen, Nicole de Graaff, Tess den Hartog, Romy de Jong, Iris Jongeneel, Edwin Kamp, Lotte Klijnjan, Marion de Kloe, Tim Knoote, Milan Koop, Bart Lunenborg, Mark Smit, Anniek Verloop, Bleskensgraaf ca: Daniëlle Ho-Sam-Sooi, Matthijs Veth, Anneria van Vuuren, Brandwijk: , Arjan van Rees, Dordrecht: Marc Disch, Jacco Geerars, Sander Gerritsen, Rick van der Poel, Hardinxveld-Giessendam: Khumbo Musukwa, Mariska Verzijl, Nieuw-Lekkerland: Marjolein Damsteegt, Rick van Essen, Julia Groenevelt, Twan Hol, Cedric Riedijk, Remco Smits, Tirza Voorsluijs, Esmeralda van Wijnen, Oud-Alblas: Jeroen Blom, Sietse van Hattem, Stefan Ruiter, Susannah de Witte, Papendrecht: Natascha van Asperen, Jeroen van den Berg, Laura Bode, Robin Borsje, Levi Cederpark, Mitchel den Dunnen, Lucia Feenstra, Romy Hoenderop, Mick van Klaveren, Babette Koppenol, Wessel Korteweg, Lisette Laan, Kristien van Leerdam, Floor de Liefde, Barbara van der Linden, Sven Lindgreen, Ruben Links, Bob Mebius, Timon van den Oever, Ilse Opmeer, Joyce Prins, Yoram Punt, Maurits Romijn, Jordi Rotman, Arjo Saarloos, Thomas Smedes, Ronald van der Veere, Jelle van der Waals, Jessin Wemmenhove, Natascha Westendorp, Marleen van Wijngaarden, Rieke van Wijngaarden, Sliedrecht: Caressa Bons, Joëlle Groen, Martijn Heus, Lisa Korevaar, Lizanne Kraaijeveld, Martijn Mostert, Sanne van der Neut, Martijn de Paus, Sjoerd de Paus, Bram Verhoef, Laurens Vermaas, David Verschoor, Dylan Visser, Ruben Vlot, Streefkerk: Thomas Lagendijk, Wijngaarden zh: Rachel Stolk

VMBO Kaderberoepsgerichte Leerweg
Alblasserdam: Robert Boelens, Ruben Buitendijk, Vincent van de Graaf, Pieter Hartkoorn, Danny Hilger, Rink Jonker, Floris Kleyweg, Jessica Klijnjan, Miranda Klootwijk, Jasper de Lange, Audrey van Meerkerk, Mariëtte de Raad, Sylvia van Rijswijk, Arjan Sels, Laura van der Steeg, Dordrecht: Kevin Dekker, Rik Egas, Willem Kalkman, Melvin van der Meij, Femke Mensinga, Zhayd Trouwloon, Hendrik-ido-Ambacht: Maarten Hoekstra, Thijs Meuldijk, Kinderdijk: Carmen van der Kooi, Nieuw-Lekkerland: Molly den Besten, Matthijs Janse, Randy Mauritz, Ooltgensplaat: Joeri Veen, Papendrecht: Melissa Atmaca, Larry van den Beemt, Nico van den Berg, Nigel Bijl, Fabian van den Bogaard, Quincy Currie, Patricia de Greef, Sanne van Hassent, Michel de Heer, Michelle de Heer, Simone Heijmans, Jimmy de Jong, Franklin Kerkhofs, Wessel Leeuwestein, Shannon Marino, Kevin Nugteren, Rens Prins, Jeremy Romy, Jessica van Sintmaartensdijk, Iris Smit, Daniëlle Spek, Kimberly Stehouwer, Sharona Stok, Daan Visser, Steffi van Wijngaarden, Karlijn Zwager, Sliedrecht: Jesse Ambachtsheer, Lisa de Bruin, Dennis Hofman

VMBO Theoretische Leerweg
Alblasserdam: Madelon den Boef, Jeffrey Bruin, Wesley van Dijk, Ralph van Hofwegen, Tarik Huijbers, Nigel Jocker, Christian Kroos, Sanne Messemaker, Ashley van der Most, Luuk Rijkee, Jelle Smidt, Dennis van Vlijmen, Tanné Vogel, Ezra Vonk, Eloni Vos, Remco van der Wal, Arja Zijderveld, Bleskensgraaf ca: Mandy Kammeraat, Dordrecht: Joey Schaap, Sigrid Vogelezang, Nieuw-Lekkerland: Mandy Bouter, Sarah Deelen, Fiona van Dongen, Matthijs Huisman, Kevin de Vries, Oud-Alblas: Maartje Houweling, Trinko Klijn, Ouderkerk aan den IJssel: Maikel van Vliet, Papendrecht: Jesse Akkerman, Daniëlle Barth, Rianne van Beest, Niels van Benthem, Denise Bezemer, Zoë Borghuis, Manon Brouwer, Mandy de Bruijn, Leroy Casilio, Nathalie Dekker, Thomas Dekker, Naomi van Ee, Daniël Erkelens, Perry van de Griend, Lotte Hulsbos, Erik van Leeuwen, Suzet Leeuwestein, Daan van Loon, Iris Melching, Lourens Moerman, Michel Mooren, Koen Schipper, Inez van der Sluijs, Jan-Willem Ströhmeijer, Vera van Uden, Lianne in 't Veld, Maarten de Winter, Sliedrecht: Mariam Abdulwali

Voorbereidend Wetenschappelijk Onderwijs
Alblasserdam: Marije Arentze, Jan-Willem van Asperen, André Groenendijk, Charlotte Hamer, Jaap de Hoop, Natasja Mostert, Domenique van Olderen, Linda Oosterwijk, Jacco Schook, Ruud Smit, Jochem Versendaal, Daan Wesselius, Bleskensgraaf ca: Maarten van den Berg, Mirjam Schotanus, Dordrecht: Jochem de Klerk, Hardinxveld-Giessendam: , Vincent van Lopik, Martijn van Noordenne, Nieuw-Lekkerland: Nickée de Goeij, Iris Kouwenhoven, Tom de Paauw, Jaco de Smit, Laurens Valk, Marit van der Voorden, Lydia Zeiderveld, Oud-Alblas: Patrick Bakker, Marlijn van Erk, Marinka Heijkoop, Joost Kortleve, Papendrecht: Kasper van Blijderveen, Jeroen van Dijk, Ingeborg van der Giessen, Hidde van Greuningen, Peter van den Heuvel, Margriet Hokken, Jolanda de Jong, Iris Kamerling, Martine Kats, Kim van Kooten, Eline Kranendonk, Eva Lammers, Naomi Mannee, Mandy Mebius, Melanie Mouthaan, Elise Otterman, Tim van Puffelen, Selvetta van Santen, Mandy Sepers, Remco Slager, Chris Stam, Claire van der Stel, Marta Stephanian, Amanda Temmer, Ruben van Uden, Viviënne Versluis, Arianne van der Waal, Bert van der Waal, Martijn van Wijngaarden, Sliedrecht: Lean Besseling, Arjan Bons, Nicky van Burken, Denise Groenewegen, Sanne Kwakernaak, Rick Lodder, Eveline Noteboom, Kayleigh van Oevelen, Angelique van Rekom, Melissa van Rekom, Charlotte Sterrenburg, Vincent van Werd, Arjanne de Winter, Matthijs Zoutendijk, Streefkerk: Roos Amersfoort, Rosanne Vlot.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.