Twee broers gaan elkaar met messen te lijf

15 juni 2009

PAPENDRECHT - Twee broers van 15 en 19 jaar kregen vrijdagmiddag 12 juni ruzie over een film die de een van de ander zat te kijken. De jongste broer werd daarbij zo kwaad, dat deze naar de keuken rende en twee messen pakte om zijn oudere broer te lijf te gaan. Toen de oudere broer de messen wilde afpakken ontstond een worsteling. Na een achtervolging door het huis, wist de oudere broer op het toilet een veilige plek te zoeken. De moeder, die net thuiskwam, probeerde eveneens de messen af te pakken en belde de politie. Deze heeft beide jongens aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.