Pinkstergemeente verhuist naar nieuwe locatie

03 maart 2009
Pinkstergemeente verhuist naar nieuwe locatie

PAPENDRECHT - Als jonge kerk is de Pinkstergemeente God Redt officieel 31 augustus 2008 gestart in een tijdelijk éénkamer gebouw aan Tiendweg Oost (het voormalige zondagsschoolgebouw Obadja).

Na overleg heeft bestuur van de Oranje-Nassau school zich bereid gevonden om hun school aan de Leeuwerikstraat 7 open te stellen op zondagen voor de samenkomst. Tevens is er ook de mogelijkheid om kinderen in een aparte ruimte te ontvangen. De diensten beginnen om 10.00 uur en zijn omstreeks 11.30 uur afgelopen, waarna er onder het genot van een kopje koffie/thee nagepraat kan worden.

De gemeente kenmerkt zich door eenvoud en een open karakter. Zij gelooft dat Jezus Christus de Zoon van de levende God is en dat ieder mens, zoals in de bijbel staat geschreven, door Jezus voor eeuwig behouden kan worden. Een ieder is van harte welkom in de samenkomst. Voor vragen en/of opmerkingen, kunt u mailen naar mail@godredt.nl of u kunt bellen met de heer Rosbeek, tel. 642 85 99.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.