De 33e crosscompetitie 2009/2010 levert AV Passaat weer veel top 3 plaatsen op!

22 maart 2010
De 33e crosscompetitie 2009/2010 levert AV Passaat weer veel top 3 plaatsen op!

PAPENDRECHT - Tijdens de jaarlijkse wintercrosscompetitie hebben 51 jeugdleden er voor gezorgd dat AV Passaat weer goed vertegenwoordigd was bij de plaatsen 1, 2 en 3. Zo won Minke Mudde overtuigend bij de allerkleinste, door alle wedstrijden te winnen!

Ook werd er in nog drie andere leeftijdsgroepen alles gewonnen. Amber Fritse bij Pupillen C, Arne van der Linde, bij de pupillen B en Dion Cirk bij de junioren D.

Bij de C pupillen was de strijd bij de jongens tot het eind heel spannend, toevallig tussen drie leden van  AV Passaat. Uiteindelijk werd Duane van Dijkhuizen 1e, Rick van der Poel 2e en Rody Leeuwis 3e. Bij de meisjes waren de plaatsen 1 en  2 voor Amber Fritse en Yasmine van der linden. Inmiddels ook al bekende namen in de top 3 van de crosscompetitie! Bij de pupillen B zorgde Jordi Schmid  voor een verrassing, door zijn sterke laatste wedstrijden, eiste hij  alsnog de derde plaats op. Bij de meisjes B won Anna van Heeswijk. Bij de jongens A1 was de 2e plaats voor Thijmen Vogel. Tot het eind bleef hij strijden voor de eerste plek, maar kwam helaas 1 punt te kort. De 3e en 4e plek ging tussen Max Polak en Martijn Ruisbroek, waar Max Polak uiteindelijk de sterkste van de twee bleek. Bij de pupillen A2 was het podium, net als andere jaren, geheel oranje: 1e  werd Robert ten Hulzen, 2e werd Diego Groeneveld en 3e Sam Kraaijeveld. Bij de meisjes A1 werd Gabrielle Opmeer 1e. Bij de meisjes A2 liet Lotte Hagestein van zich horen, door vooral de laatste wedstrijd weer heel sterk te lopen en kon uiteindelijk de eerste plaats op eisen.

Bij de junioren werden er nog meer podiumplaatsen veroverd. Zo werden Elaina Toma en Yoram Polak 2e en Lindy van de Bout ,Edward van der Does en Michelle van der Wens 3e.

De andere Passaatleden feliciteren wij natuurlijk met hun behaalde herinneringsmedaille, door 4x mee te doen:

Job Schimmelpenningh, Tobias Steevensz, Eva Mol, ,Sander van Tuijl, Rein Smallegange,Thijmen van der Stelt, Rafael Koppelaar,Tim Westerduin, Maaike van Tuijl, Sanne Stehouwer,Denise Raaphorst, Martijn Ruisbroek, David Vink, Aron Blom, Youry Raaphorst, Bianca Meijer, Rosanna Toma, Michelle Schmid, Siena Peet, Maurits van Halderen,Tijmen van Straten, Kamin van Ek, Dylan Huisman, Patrick van Rikxoort en David Pietersma.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.