Pizzakoerier beroofd van portomonnee

05 december 2008

PAPENDRECHT - Op de Sperwerstraat is op donderdagavond 4 december tussen 21.15 uur en 21.30 uur een 17-jarige pizzakoerier uit Alblasserdam beroofd van zijn geld. De jongen parkeerde zijn brommer in de Sperwerstraat voor een bestelling waarna hij, vermoedelijk in de brandgang, werd beroofd. Na het voorval is de dader via deze brandgang weggevlucht. De politie deelt vandaag in de omgeving van de locatie flyers uit en doet verder buurtonderzoek om meer informatie in te winnen.

De dader kan als volgt worden omschreven:
• Ongeveer 1.70 a 1.75 lang.
• Normaal postuur
• Droeg een petje
• Had een zwarte sjaal om zijn gezicht
• Zwart jack
• Donkere spijkerbroek.

Heeft u rond genoemde tijd deze persoon en/of andere verdachte personen gezien en/of gehoord, laat het ons dan alstublieft even weten. Dat kan tijdens kantooruren via 0900-8844 of via de e-mail:wp.papendrecht@zuid-holland.politie.nl
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.