Schaatsen bij jeugdcentrum Interval

01 december 2008

PAPENDRECHT - Scholen hebben massaal gereageerd op de oproep om de schaatsbaan bij jeugdcentrum Interval te reserveren tijdens schooltijden. Binnen enkele dagen was de schaatsbaan volledig volgeboekt.

De schaatsbaan wordt zaterdagavond 13 december om 19.00 uur (bij de start van het Wereldfeest) geopend. Buiten de schooltijden kan dan tot en met vrijdag 19 december iedereen tot 21.00 uur vrij komen schaatsen op de kunstschaatsbaan van 10x20 meter! De buitentemperatuur is niet belangrijk: schaatsplezier is gegarandeerd want vrieskou is bij deze baan niet nodig. Ook de regen speelt geen rol, want de schaatsbaan heeft een overkapping.

Bij de baan is een beperkt (ca. 100 paar) hockeyschaatsen in de maat 28 tot en met 47 gratis beschikbaar. (Je eigen schoenen zijn de borg.) Handschoenen of wanten zijn verplicht en die moet je zelf meenemen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.