Rijden met geschorst rijbewijs

04 januari 2008

PAPENDRECHT – Een 48-jarige man uit Papendrecht is tijdens een controle door politieagenten aangehouden wegens het rijden met een geschorst rijbewijs. Dit gebeurde op vrijdagochtend 4 januari 2008 omstreeks 06.00 uur op de Vondellaan. Na controle bleek de het rijbewijs was geschorst in verband met het rijden onder invloed. Politieagenten namen de auto in beslag. De verdachte is na verhoor heengezonden. De politie maakt proces-verbaal op.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.