Getuigen gezocht van bedreiging buschauffeur

11 april 2006

PAPENDRECHT - De politie heeft op dinsdagmiddag 11 april een 18-jarige jongeman uit Nieuw-Lekkerland aangehouden bij het busstation op de Burgemeester Keijzerweg. Hij zou een buschauffeur hebben beledigd en bedreigd. De 18-jarige stapte met zijn zusje in bus 157 (traject Gorinchem richting Rotterdam-Zuid) op de Jan Steenlaan in Papendrecht. Dit was omstreeks 15.15 uur 's middags.

Het bleek dat het zusje een ongeldig reisdocument bij zich had. Daar over ontstond discussie tussen de 18-jarige en de buschauffeur wat zou zijn ontaard in belediging en bedreiging van de chauffeur. Deze heeft aangifte gedaan. De jongeman werd aangehouden. Na verhoor is hij heengezonden. Hij ontkent de beschuldigingen.

De politie is op zoek naar getuigen van dit incident. Mensen die ten tijde van het incident in de bus zaten en iets mee hebben gekregen van wat er gebeurde, worden verzocht contact op te nemen met de Politie Zuid-Holland-Zuid via 0900-8844 (lokaal tarief).

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.