Te heet onder de voeten

21 juli 2005

PAPENDRECHT – De politie kreeg in de nacht van donderdag 21 juli de melding dat er vanuit een schuur aan de Meindert Hobbemastraat een scooter was gestolen. Surveillerende agenten die in de buurt waren, gingen naar de meldster toe om een aangifte op te nemen.

Onderweg zagen ze op de Jan Steenlaan een scooter rijden zonder verlichting. Er zat 1 persoon op, dit bleek later een 14-jarige jongen uit Papendrecht te zijn. De bestuurder reed richting de Rembrandtlaan maar bij het zien van de politie ging hij plots linksaf de Frans Halsstraat in. Daarna ging hij rechts de Govert Flinkcstraat in. Daar sloeg hij een brandgang in die doodliep. De verdachte gooide de scooter neer en rende weg. Toen de jongen het te heet onder de voeten werd, sprong hij de vijver in bij het park Rembrandtlaan/Vondellaan in. De agenten sloten hem in. Uiteindelijk kwam hij uit de vijver en werd aangehouden.

De scooter bleek inderdaad het voertuig te zijn wat gestolen was vanuit de schuur aan de Meindert Hobbemastraat. De jongen werd ingesloten.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.