Verschillende aanhoudingen voor rijden onder invloed

27 mei 2005

PAPENDRECHT - Op vrijdagochtend 27 mei 2005 omstreeks 01.20 uur is op de Burgemeester Keijzerweg een 43 jarige man uit Dordrecht door politieagenten aangehouden wegens rijden onder invloed met een personenauto. In het bureau blies hij ver boven de streep (560 ugl/l). Na verhoor is hij met een dagvaarding en een rijverbod van 6 uren heengezonden.

PAPENDRECHT - Op vrijdagochtend 27 mei 2005 omstreeks 02.10 uur is op de Kerkbuurt een 36 jarige man uit Dordrecht door politieagenten aangehouden wegens rijden onder invloed met een personenauto. In het bureau blies hij ruim boven de streep (430 ugl/l). Na verhoor is hij met een dagvaarding en een rijverbod van 4 uren heengezonden.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.