Kop-staartbotsing door dronken bestuurder

25 februari 2005

PAPENDRECHT – Op de N3 ter hoogte van de afslag met de A15 heeft in de nacht van zaterdag 24 december op zondag 25 december omstreeks 01.25 uur een kop-staartbotsing plaatsgevonden. Er waren drie personenauto’s bij betrokken.

Een 52-jarige man uit Alblasserdam zag niet op tijd twee auto’s achter elkaar voor het verkeerslicht stil staan. Hij reed er tegen aan. De 52-jarige moest een blaastest doen en bleek gedronken te hebben. (505 ugl). Hij werd aangehouden en na verhoor heengezonden met een rijverbod van 6 uur.

Er raakte ook een persoon gewond; een 50-jarige vrouw uit Spijkenisse werd met pijn in schouder en rug afgevoerd naar het ziekenhuis in Dordrecht. Zij reed in de auto waar de 52-jarige als eerste tegen aan botste. De auto’s werden weggetakeld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.