Phoenix'17 faciliteert jaarlijks schoolsporttoernooi

29 oktober 2018
Phoenix'17 faciliteert jaarlijks schoolsporttoernooi

PAPENDRECHT - Vrijdag 26 oktober heeft badmintonclub Phoenix'17 zich ingezet om het jaarlijks terugkerende schoolsporttoernooi te faciliteren. Dit is een initiatief van de Gemeente Papendrecht dat tijdens de herfstvakantie gehouden wordt. Schoolkinderen kunnen een sport kiezen waar hun interesse naar uit gaat of waar ze graag eens meer van willen weten.

Zestien kinderen hadden zich aangemeld, zodat een toernooi gespeeld kon worden van acht wedstrijden, mixed dubbels. Onder begeleiding van Heidi, Constance, Majella, Lara en Kaj werd in een rap tempo het schema afgewerkt. De muziek zorgde natuurlijk voor de nodige extra energie en het enthousiasme straalde van de kids af.

De winnaar van het toernooi was Salih Durkut, die samen met de nummers 2 en 3, met een medaille naar huis ging.

Zou je ook een keer willen komen kijken? Of wil je een keer meedoen? Kom dan op de vrijdagavonden naar Sportcentrum Papendrecht. Voor meer informatie kun je kijken op www.phoenix17.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.