Jan Nathan Rozendaal neemt afscheid van Papendrecht

05 oktober 2017
Jan Nathan Rozendaal neemt afscheid van Papendrecht

PAPENDRECHT - Onder grote belangstelling heeft oud-wethouder Jan Nathan Rozendaal (SGP) op donderdag 5 oktober afscheid genomen van de gemeente Papendrecht tijdens een receptie in het gemeentehuis. Morgen vertrekt hij naar de gemeente Elburg, waar hij op 13 oktober zal worden geïnstalleerd als burgemeester.

Onder andere burgemeester Moerkerke en CU fractievoorzitter Kees de Ruyter spraken hun dank uit voor het werk van Jan Nathan Rozendaal. Namens de gemeente Papendrecht ontving Jan Nathan een fraaie pen, die hij kan gebruiken als hij straks in Elburg allerlei documenten moet ondertekenen.

Vervolgens sprak Jan Nathan een dankwoord uit en gaf hij aan blij te zijn met de grote belangstelling en zette hij diverse collega's en partners in het zonnetje. Een van de grootste mijlpalen van de afgelopen periode noemde hij het bereiken van een akkoord over het gratis parkeren in de parkeergarages in het centrum, wat een pittig dossier was.

Jan Nathan gaf aan dat hij graag nog langer had gebleven, maar toen de 'gouden' kans om burgemeester te worden in Elburg voorbij kwam, had hij sterk het gevoel te moeten solliciteren, hoewel de kans relatief klein zou zijn dat hij zou worden gekozen. Het was daarom ook een grote verrassing dat hij uiteindelijk werd voorgedragen, wat hem ook wel gemengde gevoelens gaf, omdat hij nog langer in Papendrecht had willen blijven. Hij sprak dan ook zijn dank uit naar God, die hem in deze keuzes had geleid.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.