Wasko Kinderopvang wint Grootste Stijger Award op Beste Werkgevers Event

07 oktober 2015 door Hennie van der Zouw
Wasko Kinderopvang wint Grootste Stijger Award op Beste Werkgevers Event

PAPENDRECHT - Ieder jaar voert onderzoeksbureau Effectory bij meer dan 200.000 medewerkers tevredenheids onderzoeken uit. Afgelopen jaar bij 347 werkgevers.

Wasko Kinderopvang is dit jaar als een van de vijftig werkgevers genomineerd voor de Award voor Beste Werkgever in de categorie van bedrijven met minder dan 1000 medewerkers. Dat is al een prachtige eer. Maar het is nog beter geworden: directeur Mieke van der Linden nam namens heel Wasko op 6 oktober j.l. in Amsterdam de prijs voor Hoogste stijger Beste Werkgevers Score. Wasko  behaalt dit jaar namelijk een Beste Werkgevers Score van 7,3. Zij is daarmee een hele punt gestegen ten opzichte de Beste Werkgevers Score in 2014.

Mieke van der Linden, directeur-bestuurder van Wasko: "Wow, een Beste Werkgeversprijs voor Wasko. We voelen ons vereerd en zijn ongelooflijk trots! Tegelijkertijd werd ik tijdens de prijsuitreiking ook wel wat verlegen. Dat we de prijs van de Grootste Stijger hebben gekregen is vooral een enorme opsteker voor alle medewerkers bij Wasko. Zij zijn het die de prijs verdienen, want de medewerkers hebben na de reorganisatie van 2013 een enorme veerkracht en veel positieve energie laten zien.

De schouders eronder en met elkaar werken aan de toekomst. Het management creëert de randvoorwaarden en zet de koers uit, maar de medewerkers bij Wasko hebben het opgepakt. De sector Kinderopvang is nog steeds niet uit de crisis. Daardoor moet Wasko nog steeds strak sturen op uren en bezetting. Tegelijkertijd waait er een nieuwe wind door Wasko. ‘Doen is het nieuwe denken.’ Met de blik naar buiten worden goeie plannen gemaakt en uitgevoerd. We willen minder regels en meer zelfwerkzaamheid.

Die nieuwe aanpak leidt tot veel mooie dingen zoals Sport BSO's, uitbreiding van het peuterspeelzaalwerk, samenwerking met Bibliotheek Aanzet, kinderyoga en massage, koken met de kinderen, diverse wijkactiviteiten en spannende vakantieprogrammering. De medewerkers laten het afgelopen jaar een enorme bevlogenheid en betrokkenheid zien. Gepassioneerd en met liefde voor de kinderen waar we voor mogen zorgen. De nieuwe aanpak binnen Wasko werkt alleen als iedereen daaraan bijdraagt. En dat gebeurt. Dus deze prijs is voor de medewerkers."

Beste Werkgeversonderzoek van Effectory is veruit de grootste en de meest betrouwbare lijst van de beste werkplekken in Nederland. Het Beste Werkgeversonderzoek is dit jaar voor de 15e keer door hen uitgevoerd om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland. Tijdens het druk bezochte Beste werkgevers Evenement dat zij samen met Intermediair Magazine organiseren zijn de prijzen in Theater Amsterdam aan het IJ uitgereikt.

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.